Den bästa sommaren!

img_6797.pngMidsommarhelgen spenderades på Ekerö utanför Stockholm. Platsen kallas Skå och är ljuvlig som en midsommardröm. Tillsammans med göteborgska Dirty Burger och Tentakel samt en mängd massa andra kabinbana hade vi blivit tillfrågade om att spela för de besökare som letade sig bort från Stockholms innerstad under helgen. Väl på plats under fredagseftermiddagen bjöds det på silltallrik med tillhörande OP. Sen var det in i kaklet med levande musik, tältsupa, barhäng och dans fram till småtimmarna. Sen kom regnet.

Lördagens bakfylla botades med pizza och folköl. Tobe slöt upp och vi tog lite nya bandbilder med Nettan Kock bakom avtryckaren. Det blev kanon! Giget gick strålande, även om gårdagens besökarantal var betydligt större. Senare på kvällen bjöd även Audionom på ett kalasgig och festen fortsatte i Rättbussen med karaeoke, allsång och dyra fuldrinkar. Som sig bör en midsommarhelg…

Den bästa sommaren + & –

Plus: Arrangemanget av kulturföreningen Schakalen samt Stockholms kulturbärare no.1 – Thomas Savage! Samt silltallriken!

Minus: Svårigheter med att få till ett bra ljud i tältet. Samt att de glömt fixa någonstans att övernatta.

Missa inte detta arrangemang nästa år! Kanon!

img_6798.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s