Sicken helgjävel…

Den som började i fredags med att hela replokalen skickades upp på ett släp och fortsatte mot Bohuslän. Mat och dryck införskaffades på Torp och väl framme i Sundsandvik bjöd grannen Stefan på bärs och en virrepinne. När all utrustning var uppe repades låtar fram till midnatt och sen blev det svart. Polsk vodka smakar nästan ingenting. Bra start!

Lördagen började lite senare än vanligt pga. trögstartad. Men när Goder-Afton-glöggen (box, 159 kr, 5 solar självklart) väl sattes på värmning och den värsta kylan lagt sig blev det mer repa och jammande. Tacomiddag som sig bör. Efter mat blev det en stunds vila och kontemplation innan gitarrerna stämdes upp för en sista kraftsamling före nattens vinprovning…

Il Barone från 2015 smakade bra på box och alla utom Mange visade glada miner. Han mådde inte så bra och missade de sena timmarna. Ett nattligt besök av grannen Stefan med efterföljande YouTube-maraton fick avsluta kvällens umgänge innan var och en tackade för sig.

Söndag. Sovmorgon på nytt och vegkorvfest till brunch. Med laddade batterier var det möjligt att fräsa igenom ett nytt gäng låtar innan all utrustning åter skulle baxas upp på släpet och transporteras de dryga 8 milen tillbaka till Göteborg. Väl i GBG blev bilen krockad och helgen blev med ens bra mycket dyrare än planerat. Men vad tiden går fort när man har roligt!

ska%cc%88rmklipp-2016-11-14-17-44-13

På torsdag 17/11 ses vi på Pustervik kl 20.00 när vi spelar förband till Hurula. Biljetten fixar du här. Det kommer bli blött och väldigt kul! MVH Cretan, Tobbe Kå, Mange P, Gittan och Snake (samt den vid tidpunkten febersjuke Tobe)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s